Savosolarin suurin aurinkolämpöjärjestelmä Grenaa Varmevaerkille otettu käyttöön kokonaan

Share:

Savosolar Oyj
Lehdistötiedote                   13.3.2019 klo 12:50 (CET)

Savosolarin suurin aurinkolämpöjärjestelmä Grenaa Varmevaerkille otettu käyttöön kokonaan

Savosolarin tähän asti suurin aurinkolämpöjärjestelmä, joka toimitettiin Grenaa Varmevaerkille Tanskassa, otettiin täysin käyttöön maanantaina 11. maaliskuuta. Aurinkolämpökenttä, joka on kooltaan lähes 21 000 m2,  tuottaa nyt puhdasta lämpöä Grenaan kaupungin kaukolämpöverkkoon.

Osa aurinkokeräinkentästä on toiminut jo joitain viikkoja, ja käynnistysvaiheen aikana (edelliset 3 viikkoa) se on tuottanut riittävästi energiaa 22 normaalin omakotitalon lämmittämiseksi vuodeksi. Koko järjestelmä on nyt siis asennettu ja toiminnassa, aikataulun mukaisesti. Järjestelmän lopullinen luovuttaminen vaatii vielä joitakin asiakirjoja ja säätöjä.

“Olemme erittäin tyytyväisiä, että järjestelmä on nyt täysin toiminnassa. Olemme myös iloisia siitä, että saimme toimittaa yhtiömme historian tähän asti suurimman aurinkolämpöjärjestelmän Grenaa Varmevaerkille.  Tämä onnistunut kokonaistoimitus Tanskassa, joka on yksi maailman kilpailluimmista aurinkolämpömarkkinoista, vahvistaa uskoamme tulevaisuuteen nyt, kun laajennumme uusille markkinoille ja samalla tuotteidemme kysyntä maailmalla koko ajan vahvistuu.”

-Jari Varjotie, toimitusjohtaja.

SAVOSOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com

Savosolar lyhyesti
Savosolarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savosolar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savosolarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpöjärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin, joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savosolar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan yli 17 maahan neljällä mantereella. Savosolarin osake on listattu First North Swedenissä tunnuksella SAVOS ja First North Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.com.

Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 505 65 172.

More Posts